Aan boord: zaterdag 17 augustus 16.00 u in Troon, Schotland
Van Boord: woensdag 28 augustus 10.00 u in Scrabster, Schotland

Prijs € 1.450,- p.p. inclusief alle maaltijden, drankjes bij de maaltijden (koffie. thee, melk en water), compleet beddengoed en handdoeken, exclusief alle overige drankjes. Prijs op basis van een gedeelde 2-persoonshut.

De zeilreis begint en eindigt in Schotland. U bent zelf verantwoordelijk voor het organiseren van uw reis naar Troon en terugreis vanuit Scrabster. Dit is niet bij de reissom inbegrepen.

Laat u, gedragen door onze luxe driemaster, meevoeren naar de mooiste gebieden in Schotland. Verken Schotland vanuit haar mooiste en meest unieke perspectief, via het water. Laat de wind en het weer mee bepalen hoe de reis verloopt en geef u over aan de natuurkrachten. Plaatsen die normaal gezien moeilijk of niet te bereiken zijn wachten op u; hun bewoners zullen u met hun Schotse hartelijkheid graag ontvangen. Geniet van de verschillende soorten vrije (zee)vogels en de kans om door dolfijnen en walvishaaien vergezeld te worden tijdens uw reis.

Deze reis is helaas volgeboekt. U kan via deze link contact opnemen om op de reservelijst geplaatst te worden.

Aan boord: Zaterdag 13 september 2025 om 16:00 uur in Ullapool/Schotland
Van boord: Zaterdag 20 september 2025 om 10:00 uur in Scrabster/Schotland

€ 1.475,- p.p.
Prijs is op basis van indeling van 2 personen in een tweepersoonshut.

 Laat u leiden door de stromingen en de wind en geniet van het fascinerende Schotse landschap zoals dat alleen vanaf een schip mogelijk is.

Boek deze reis nu online

pdfDownload aanvullende informatie

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons bellen op +31 (0)682446488 of mailen naar Brigitte@tallshipthalassa.nl

Let op: uw ontvangt uw boekingsbevestiging via e-mail. Er bestaat altijd een kans dat e-mail in uw spambox belandt. Wij adviseren u om in uw e-mailprogramma het adres brigitte@tallshipthalassa.nl toe te voegen aan de lijst van vertrouwde e-mailadressen. Mocht u de mail niet binnen enkele uren ontvangen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Naar boven