Een mijlenmaker is een overtocht voor een gereduceerde prijs, waarbij de gasten actief meehelpen met alle werkzaamheden aan boord.  
Het zijn  tochten waarbij dag en nacht wordt doorgevaren om van het ene evenement naar het volgende te komen. Tijdens de reis leert u van de bemanning het reilen en zeilen aan boord. U draait bijvoorbeeld mee in de wachten en zo kunt u  het leven van een zeilend zeeman zelf ervaren.  Vanzelfsprekend wordt ook de inwendige mens niet vergeten en zorgt onze kok voor uitstekende maaltijden aan boord. Een bijzondere ervaring!

Bekijk hieronder de data of kijk in ons vaarprogramma.
 
 
-->
 

2021 Mijlenmaker : Overtocht Hamburg/Duitsland - Oban/Schotland

Er zijn nog enkele vrije plaatsen voor deze reis! U kan via deze link contact opnemen 

Op zondag 10 mei 2020 vertrekt u met zeilschip Thalassa vanuit Hamburg, Duitsland. Na inscheping, een welkomstwoord, wachtindeling en veiligheidsinstructie zet u koers voor  een tocht van bijna een week over de Noordzee, Deze tocht van bijna een week voert u via de Duitse Bocht, de Noordzee en daarna langs de Schotse kust. U arriveert u op zaterdag 16 mei 2020 in Oban, Schotland, de parel van de West-Highlands. 
 
Aan boord: zondag 9 mei 2021 om 21.00 uur in Hamburg
Van boord: zaterdag 15 mei 2021 om 10.00 uur in Oban

Prijs € 500,- p.p. inclusief alle maaltijden, drankjes bij de maaltijden (koffie. thee, melk en water), compleet beddengoed en handdoeken, exclusief alle overige drankjes.

De zeilreis begint in Duitsland en eindigt in Schotland. U dient zelf uw reis naar Hamburg en terug uit Schotland te regelen. Dit is NIET bij de prijs inbegrepen. 

 

!--

Boek deze reis nu online

-->

 

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons bellen op +31 (0)682446488 of mailen naar Brigitte@tallshipthalassa.nl

 

 

 

 
Go To Top