Een mijlenmaker is een overtocht voor een gereduceerde prijs, waarbij de gasten actief meehelpen met alle werkzaamheden aan boord.

Het zijn tochten waarbij dag en nacht wordt doorgevaren om van het ene evenement naar het volgende te komen. Tijdens de reis leert u van de bemanning het reilen en zeilen aan boord. U draait bijvoorbeeld mee in de wachten en zo kunt u het leven van een zeilend zeeman zelf ervaren. Vanzelfsprekend wordt ook de inwendige mens niet vergeten en zorgt onze kok voor uitstekende maaltijden aan boord. Een bijzondere ervaring!

Bekijk hieronder de data of kijk in ons vaarprogramma.

Op 26 juni 2022 vertrekt u met zeilschip Thalassa vanuit Bordeaux, Frankrijk. Na inscheping, een welkomstwoord, wachtindeling en veiligheidsinstructie zet u koers voor een tocht van 11 dagen. U arriveert u op zaterdag 7 juli 2022 in Esbjerg.

Aan boord: 26 juni 2022 om 20.00 uur in Bordeaux
Van boord: 7 juli 2022 om 10.00 uur in Esbjerg

Prijs € 1.000,- p.p. inclusief alle maaltijden, drankjes bij de maaltijden (koffie. thee, melk en water), compleet beddengoed en handdoeken, exclusief alle overige drankjes.

De zeilreis begint in Frankrijk en eindigt in Denemarken U dient zelf uw reis naar Bordeaux en terug uit Esbjerg te regelen. Dit is NIET bij de prijs inbegrepen.

Boek deze reis nu online

Op 10 september 2022 vertrekt u met zeilschip Thalassa vanuit Oban, Schotland. Na inscheping, een welkomstwoord, wachtindeling en veiligheidsinstructie zet u koers voor een tocht van 7 dagen. U arriveert u op zaterdag 17 september 2022 in Kiel, Duitsland.

Aan boord: 10 september 2022 om 20.00 uur in Oban
Van boord: 17 september 2022 om 10.00 uur in Kiel

Prijs € 700,- p.p. inclusief alle maaltijden, drankjes bij de maaltijden (koffie. thee, melk en water), compleet beddengoed en handdoeken, exclusief alle overige drankjes.

De zeilreis begint in Schotland en eindigt in Duitsland. U dient zelf uw reis naar Oban en terug uit Kiel te regelen. Dit is NIET bij de prijs inbegrepen.

Boek deze reis nu online

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons bellen op +31 (0)682446488 of mailen naar Brigitte@tallshipthalassa.nl

Let op: uw ontvangt uw boekingsbevestiging via e-mail. Er bestaat altijd een kans dat e-mail in uw spambox belandt. Wij adviseren u om in uw e-mailprogramma het adres brigitte@tallshipthalassa.nl toe te voegen aan de lijst van vertrouwde e-mailadressen. Mocht u de mail niet binnen enkele uren ontvangen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Go To Top