Een mijlenmaker is een overtocht voor een gereduceerde prijs, waarbij de gasten actief meehelpen met alle werkzaamheden aan boord.

Het zijn tochten waarbij dag en nacht wordt doorgevaren om van het ene evenement naar het volgende te komen. Tijdens de reis leert u van de bemanning het reilen en zeilen aan boord. U draait bijvoorbeeld mee in de wachten en zo kunt u het leven van een zeilend zeeman zelf ervaren. Vanzelfsprekend wordt ook de inwendige mens niet vergeten en zorgt onze kok voor uitstekende maaltijden aan boord. Een bijzondere ervaring!

Bekijk hieronder de data of kijk in ons vaarprogramma.

Op zaterdag 7 september 2024 vertrekt u met zeilschip Thalassa vanuit Oban, Schotland. Na inscheping, een welkomstwoord, wachtindeling en veiligheidsinstructie zet u  zo spoedig mogelijk koers voor een zeiltocht van vijf dagen. Deze tocht voert u via de door de Ierse Zee en het Engels Kanaal naar Southampton waar u op 12 september het schip in de ochtend verlaat.

Aan boord: 7 september 2024 om 16.00 uur in Oban
Van boord: 12 september 2024 om 10.00 uur in Southampton

Prijs € 650,- p.p. inclusief alle maaltijden, drankjes bij de maaltijden (koffie. thee, melk en water), compleet beddengoed en handdoeken, exclusief alle overige drankjes. 

Prijs voor een eenpersoonshut: Euro 900,-

De zeilreis begint in Schotland en eindigt in Engeland. U dient zelf uw reis naar Oban en terug uit Southampton te regelen. Dit is NIET bij de prijs inbegrepen.  Voor uw reis naar het schip en weer terug verwijzen wij u graag naar de website Rome2Rio: https://www.rome2rio.com

Boek deze reis nu online

Aan boord: zaterdag 9 augustus 2025 om 20.00 u in Esbjerg / Denemarken
Van boord: woensdag 13 augustus 2025 om 07.30 u in Bremerhaven / Duitsland

Prijs € 495,- p.p. inclusief alle maaltijden, drankjes bij de maaltijden (koffie. thee, melk en water), compleet beddengoed en handdoeken, exclusief alle overige drankjes. Prijs op basis van een gedeelde 2-persoonshut.

Boek deze reis nu online

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons bellen op +31 (0)682446488 of mailen naar Brigitte@tallshipthalassa.nl

Let op: uw ontvangt uw boekingsbevestiging via e-mail. Er bestaat altijd een kans dat e-mail in uw spambox belandt. Wij adviseren u om in uw e-mailprogramma het adres brigitte@tallshipthalassa.nl toe te voegen aan de lijst van vertrouwde e-mailadressen. Mocht u de mail niet binnen enkele uren ontvangen hebben, neemt u dan contact met ons op.

TPL_JOOSTRAP_GOTOP_TEXT