"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover." (Mark Twain)

 

Barkentijn Thalassa is een imposant en zeewaardig zeilschip; deze driemaster is één van de mooiste en snelste  zeezeilschepen uit de Nederlandse vloot!

Getuigd volgens oude traditie, maar uitgerust volgens de modernste veiligheidseisen is de Thalassa een solide en veilig schip, dat avontuurlijk zeilen en comfortabel genieten in perfecte harmonie brengt.  

Goede ambiance, de smaakvol ingerichte salon en de comfortabele hutten ( elk met eigen douche en wastafel), zorgen ervoor dat iedereen zich meteen thuis voelt aan boord. Ook de bekwame bemanning en de excellente keuken maken dat een reis met de Thalassa een onvergetelijke ervaring wordt.
Of u nu een dag, een weekend of een meerdaagse tocht boekt, tallship Thalassa  voldoet aan alle voorwaarden voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst of een avontuurlijke, actieve vakantietrip.

Op ons programma staan: Tall Ship races, nautische evenementen, whiskyzeilreizen en mijlenmakers.
Uiteraard zijn wij met plezier beschikbaar om voor u een programma op maat te maken en uw vragen te beantwoorden.

 

 

 

Jacob Jan Dam, eigenaar/kapitein

Sam Dubois, kapitein

Brigitte Beckers, sales manager

 

 

 

Go To Top