De Schotse eilanden lenen zich uitstekend voor wandelingen. Wandelaars weten zich omringd door een uitnodigend landschap en de zee is nooit ver weg. Onze gasten mogen kiezen of zij gebruik maken van de begeleiding van de wandelgids of zelfstandig een van de aangeboden routes zullen wandelen. De gasten ontvangen van alle wandelingen een goede routebeschrijving en coördinaten in GPX-formaat of voor Google Maps. De gids en whiskykenner aan boord is Gerard Spaans (64). Hij is al tientallen jaren actief is het organiseren van whisky tastings en diners. Om deze kennis te ondersteunen heeft hij diverse opleidingen gevolgd en weet als geen ander zijn enthousiasme over te brengen. Whisky is natuurlijk een werelddrank en wordt daarom over de gehele wereld gemaakt. Maar de Schotse whisky heeft een aparte plaats in het hart van Gerard en daarmee ook het Schotse landschap, natuur en cultuur.

Aan boord: 26 augustus 2023 in Oban
Van boord: 2 september 2023 in Troon

Prijs per persoon: € 1275,00
Prijs is op basis van indeling van 2 personen in een tweepersoonshut.

Deze reis heeft inmiddels plaatsgevonden; u kunt niet meer boeken

Aan boord: zaterdag 17 augustus 16.00 u in Troon, Schotland
Van Boord: woensdag 28 augustus 10.00 u in Scrabster, Schotland

Prijs € 1.450,- p.p. inclusief alle maaltijden, drankjes bij de maaltijden (koffie. thee, melk en water), compleet beddengoed en handdoeken, exclusief alle overige drankjes. Prijs op basis van een gedeelde 2-persoonshut.

De zeilreis begint en eindigt in Schotland. U bent zelf verantwoordelijk voor het organiseren van uw reis naar Troon en terugreis vanuit Scrabster. Dit is niet bij de reissom inbegrepen.  Voor uw reis naar het schip en weer terug verwijzen wij u graag naar de website Rome2Rio: https://www.rome2rio.com

 

Laat u, gedragen door onze luxe driemaster, meevoeren naar de mooiste gebieden in Schotland. Verken Schotland vanuit haar mooiste en meest unieke perspectief, via het water. Laat de wind en het weer mee bepalen hoe de reis verloopt en geef u over aan de natuurkrachten. Plaatsen die normaal gezien moeilijk of niet te bereiken zijn wachten op u; hun bewoners zullen u met hun Schotse hartelijkheid graag ontvangen. Geniet van de verschillende soorten vrije (zee)vogels en de kans om door dolfijnen en walvishaaien vergezeld te worden tijdens uw reis.

Boek deze reis nu online

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons bellen op +31 (0)682446488 of mailen naar Brigitte@tallshipthalassa.nl

Let op: uw ontvangt uw boekingsbevestiging via e-mail. Er bestaat altijd een kans dat e-mail in uw spambox belandt. Wij adviseren u om in uw e-mailprogramma het adres brigitte@tallshipthalassa.nl toe te voegen aan de lijst van vertrouwde e-mailadressen. Mocht u de mail niet binnen enkele uren ontvangen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Go To Top