Reizen in Nederland

 

Zeilen, zon en zee, een week vol vitamine D!

 


Kom aan boord van ons imposante, dwarsgetuigde Tallship en geniet van het leven aan boord. Waai uit en ervaar de schoonheid van de Nederlandse zee en natuur. Bezoek historische havens en het maritieme erfgoed die ons land zo groot hebben gemaakt. Wandelen, fietsen, musea bezoeken, zeehonden spotten, dagje strand, culinair genot, u hoeft er niet ver voor te reizen. Word toerist in eigen land en zie het moois dat Nederland u te bieden heeft!

 

 

 In ons aanbod vertrekt en eindigt het schip telkens in IJmuiden. Het hangt af van de windrichting en de weersvoorspellingen of er gekozen wordt voor de noordelijke of de zuidelijke route, dit in het belang van uw vaarplezier en comfort aan boord. Bij elke reis wordt daarom zowel de noordelijke als de zuidelijke route beschreven, de kapitein informeert u aan boord over de definitieve route.

 

Heeft u zelf idee├źn met betrekking tot de invulling van een programma aan boord in Nederland? Wilt u het schip huren voor een  exclusieve tijd aan boord met familie en/of vrienden?Stuur ons een berichtje of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan open voor uw wensen en denken graag met u mee! 

 

 Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons bellen op +31 (0)682446488 of mailen naar Brigitte@tallshipthalassa.nl

 

Naar boven