Reizen in Nederland

 

Zeilen, zon en zee, een week vol vitamine D!

 


Kom aan boord van ons imposante, dwarsgetuigde Tallship en geniet van het leven aan boord. Waai uit en ervaar de schoonheid van de Nederlandse zee en natuur. Bezoek historische havens en het maritieme erfgoed die ons land zo groot hebben gemaakt. Wandelen, fietsen, musea bezoeken, zeehonden spotten, dagje strand, culinair genot, u hoeft er niet ver voor te reizen. Word toerist in eigen land en zie het moois dat Nederland u te bieden heeft!

 

Het is weer mogelijk om onder voorbehoud weer een verblijf aan boord van Thalassa te boeken! De gezondheid en en veiligheid van onze gasten staat voorop. Wij hanteren de protocollen van het BBZ en de veiligheidsvoorschriften van het RIVM aan boord en hebben de nodige aanpassingen gedaan om een verblijf met uw vrienden en/of familie aan boord mogelijk te maken. 

 In ons aanbod vertrekt en eindigt het schip telkens in IJmuiden. Het hangt af van de windrichting en de weersvoorspellingen of er gekozen wordt voor de noordelijke of de zuidelijke route, dit in het belang van uw vaarplezier en comfort aan boord. Bij elke reis wordt daarom zowel de noordelijke als de zuidelijke route beschreven, de kapitein informeert u aan boord over de definitieve route.

Mochten de reizen in Nederland vanwege overheidsbeslissingen toch onverhoopt niet doorgaan dan kan u er op rekenen dat u uw gedane betalingen retour ontvangt. 

Heeft u zelf idee├źn met betrekking tot de invulling van een programma aan boord in Nederland? Wilt u het schip huren voor een  exclusieve tijd aan boord met familie en/of vrienden?Stuur ons een berichtje of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan open voor uw wensen en denken graag met u mee! 

 

 Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons bellen op +31 (0)682446488 of mailen naar Brigitte@tallshipthalassa.nl

 

Uw veiligheid, uw zorg maar ook de onze:

Per 1 juni as. is het weer toegelaten om, met inachtneming van alle overheidsvoorschriften, een groep (van beperkte omvang) aan boord te ontvangen. Wij zijn dus druk aan de slag gegaan met het implementeren van alle gezondheidsvoorschriften die gelden aan boord van schepen. Ons schip kan met gemak 30 gasten comfortabel ontvangen voor  een meerdaags verblijf aan boord, veiligheidshalve wordt dit aantal terug gebracht naar maximaal 16 personen per reis. Aan boord worden alle gasten uitgebreid geinformeerd over de geldende veiligheidsinstructies. Kortom; zodra u aan boord stapt mag u er op vertrouwen dat wij al het nodige hebben gedaan en zullen doen om u gezondheid te beschermen. 

 Ongeveer een dag voor afvaart ontvangt u van ons een vragenlijst mbt uw gezondheid. Wij vragen u vriendelijk deze lijst thuis te printen en naar waarheid ingevuld aan boord in te leveren. Bij voorbaat dank!

Go To Top