Een mijlenmaker is een overtocht voor een gereduceerde prijs, waarbij de gasten actief meehelpen met alle werkzaamheden aan boord.

Het zijn tochten waarbij dag en nacht wordt doorgevaren om van het ene evenement naar het volgende te komen. Tijdens de reis leert u van de bemanning het reilen en zeilen aan boord. U draait bijvoorbeeld mee in de wachten en zo kunt u het leven van een zeilend zeeman zelf ervaren. Vanzelfsprekend wordt ook de inwendige mens niet vergeten en zorgt onze kok voor uitstekende maaltijden aan boord. Een bijzondere ervaring!

Bekijk hieronder de data of kijk in ons vaarprogramma.

Op zaterdag 9 september 2023 vertrekt u met zeilschip Thalassa vanuit Troon, Schotland. Na inscheping, een welkomstwoord, wachtindeling en veiligheidsinstructie zet u koers voor een zeiltocht van vijf dagen. Deze tocht voert u via de door de Ierse Zee en het Engels Kanaal naar Southampton waar u op 14 september het schip in de ochtend verlaat.


Aan boord: 9 september 2023 om 12.00 uur in Troon
Van boord: 14 september 2023 om 10.00 uur in Southampton

Prijs € 495,- p.p. inclusief alle maaltijden, drankjes bij de maaltijden (koffie. thee, melk en water), compleet beddengoed en handdoeken, exclusief alle overige drankjes. 

Prijs voor een eenpersoonshut: Euro 795,-

De zeilreis begint in Schotland en eindigt in Engeland. U dient zelf uw reis naar Troon en terug uit Southampton te regelen. Dit is NIET bij de prijs inbegrepen. Ga voor uw reis van en naar het schip naar de website van Rome2Rio:

https://www.rome2rio.com

 

 

Deze reis heeft inmiddels plaatsgevonden; u kunt niet meer boeken

Op zaterdag 7 september 2024 vertrekt u met zeilschip Thalassa vanuit Oban, Schotland. Na inscheping, een welkomstwoord, wachtindeling en veiligheidsinstructie zet u koers voor een zeiltocht van vijf dagen. Deze tocht voert u via de door de Ierse Zee en het Engels Kanaal naar Southampton waar u op 12 september het schip in de ochtend verlaat.

Aan boord: 7 september 2024 om 12.00 uur in Oban
Van boord: 12 september 2024 om 10.00 uur in Southampton

Prijs € 650,- p.p. inclusief alle maaltijden, drankjes bij de maaltijden (koffie. thee, melk en water), compleet beddengoed en handdoeken, exclusief alle overige drankjes. 

Prijs voor een eenpersoonshut: Euro 900,-

De zeilreis begint in Schotland en eindigt in Engeland. U dient zelf uw reis naar Oban en terug uit Southampton te regelen. Dit is NIET bij de prijs inbegrepen.  Voor uw reis naar het schip en weer terug verwijzen wij u graag naar de website Rome2Rio: https://www.rome2rio.com

Boek deze reis nu online

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons bellen op +31 (0)682446488 of mailen naar Brigitte@tallshipthalassa.nl

Let op: uw ontvangt uw boekingsbevestiging via e-mail. Er bestaat altijd een kans dat e-mail in uw spambox belandt. Wij adviseren u om in uw e-mailprogramma het adres brigitte@tallshipthalassa.nl toe te voegen aan de lijst van vertrouwde e-mailadressen. Mocht u de mail niet binnen enkele uren ontvangen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Go To Top