Aan boord: zaterdag 9 augustus 2025 om 20.00 u in Esbjerg / Denemarken
Van boord: woensdag 13 augustus 2025 om 07.30 u in Bremerhaven / Duitsland

Prijs € 495,- p.p. inclusief alle maaltijden, drankjes bij de maaltijden (koffie. thee, melk en water), compleet beddengoed en handdoeken, exclusief alle overige drankjes. Prijs op basis van een gedeelde 2-persoonshut.

Boek deze reis nu online

Kom aan boord voor een korte vaarvakantie van Esbjerg-Bremerhaven, een veelzijdige reis waarin feestelijkheden en rust elkaar afwisselen.

Bij aankomst kunt u genieten van een indrukwekkend nautisch evenement in Esbjerg (Sail Training International Races) waar een vloot van historische zeilschepen, waaronder Thalassa, te bewonderen is. Esbjerg is een mooie stad waar de haven, universiteit en veel musea veel bezoekers trekken.

Het beroemde kunstwerk ‘Mennesket ved Havet’ (de Mannen die de Zee ontmoeten) achter ons latend wordt koers gezet naar Helgoland. Een fijne zeilreis waarbij een keur aan zeevogels en zeedieren u vanuit de lucht en het water zullen vergezellen. Het Duitse eiland Helgoland is een baken van rust waar geen auto’s en zelfs geen fietsen toegestaan zijn. Hier kunt u genieten van ruige kustlijnen met hoge klippen en hun typerende flora en fauna ( waaronder zeehonden).

Na Helgoland staan de Waddenzee en Cuxhaven op de varende agenda van Thalassa. Bij aankomst in Cuxhaven ziet u vanaf het schip het zeebaken “het Kugelbake”, inmiddels een beschermd monument. Ter plaatse in Cuxhaven kunt u genieten van prachtige zandstranden en wandelingen langs de kustlijn.

Na Cuxhaven is Bremerhaven het einddoel van deze reis. In Bremerhaven begint na onze aankomst het nautische spektakel Sail Bremerhaven (13-17 augustus 2025), een evenement dat slechts een keer per 5 jaar georganiseerd wordt. Onze gasten verlaten het schip op 13 augustus 2025 laatstens om 07.30 u in de ochtend waarbij eventueel nog een dag besteed kan worden aan het bewonderen van alle festiviteiten ter plaatse.

Boek deze reis nu online

Naar boven