Whisky en zeilen, een beproefde combinatie!

 

Kom aan boord van het bekende whiskyschip Thalassa, vele jaren trouw aanwezig in Schotland tijdens het Islay festival.  Heel veel gasten gingen u al voor in Schotland maar nu is er de mogelijkheid om de opgedane expertise te ervaren aan boord in Nederland. Met als extra een whiskytasting op zaterdagavond gegeven door Joris Dam, whisky-expert en eigenaar van Dam Dranken te Terschelling. Uiteraard is deze reis ook heel leuk voor degenen die de jaarlijks reizen naar Schotland dit jaar moeten missen en toch weer even aan boord onder whiskyconnaisseurs willen zijn. Dit alles natuurlijk in combinatie met de vrijheid van een weekeinde heerlijk zeilen aan boord van een majestueus tallship!

 

Wanneer:

Aan boord: 10 Juli , 20.00 u

Waar: Harlingen

Van boord: 12 juli 16.00 u

Prijs: Euro 285,-

 Inclusief een whiskytasting van Joris Dam op zaterdagavond.

Er zijn maar 16 plaatsen beschikbaar dus grijp uw kans nu het nog mogelijk is. Deze reis wordt uitgevoerd onder voorbehoud van voldoende boekingen.

Uw veiligheid, uw zorg maar ook de onze:

Per 1 juni jl. is het weer toegelaten om, met inachtneming van alle overheidsvoorschriften, een groep (van beperkte omvang) aan boord te ontvangen. Wij zijn dus druk aan de slag gegaan met het implementeren van alle gezondheidsvoorschriften die gelden aan boord van schepen.  Ons schip kan met gemak 30 gasten comfortabel ontvangen voor  een meerdaags verblijf aan boord, veiligheidshalve wordt dit aantal terug gebracht naar maximaal 16 personen per reis. Aan boord worden alle gasten uitgebreid geinformeerd over de geldende veiligheidsinstructies. Kortom; zodra u aan boord stapt mag u er op vertrouwen dat wij al het nodige hebben gedaan en zullen doen om uw gezondheid te beschermen. 

 

Boek deze reis nu online

 

 Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons bellen op +31 (0)682446488 of mailen naar Brigitte@tallshipthalassa.nl

 

 

Naar boven