Bezoek Terschelling per schip! 

 Bent u toe aan een korte vakantie, niet te ver van huis? Zeil met ons mee naar Terschelling en ontdek de schoonheid die Nederland te bieden heeft!

 


6-9 augustus 2020
Aan boord: Harlingen op donderdag 6 augustus om 20.00 u
Van boord: Harlingen op zondag 9 augustus om 16.00 u
 
Prijs per persoon: Euro 350,-

 

Terschelling, het geboorte-eiland van de Nederlandse ontdekkingsreiziger Willem Barentsz (1550). Sinds 1875 is ook de zeevaartschool Willem Barentsz hier op het eiland gevestigd. Maar daarnaast is Terschelling ook het eiland dat razend populair is vanwege haar prachtige natuur, haar gastvrije bevolking en haar prachtige stranden waar u heerlijk van een dag aan zee kan genieten.

Maak een huifkartocht, ga vissen of maak een lange strandwandeling. Breng een bezoek aan een van de vele musea die Terschelling rijk is (Natuurmuseum en Aquarium museum zijn de bekendste). Paardrijden, fietsen, wandelen, Terschelling biedt u en uw reisgenoten een grote keuze aan sportieve activiteiten waarbij tegelijk het eiland verkend wordt. Met een beetje geluk kunt u aan boord van Thalassa ook zeehonden spotten!

Boek nu een weekeinde aan boord van Thalassa op basis van:

  • 3 overnachtingen aan boord in een tweepersoonshut met eigen douche;
  • alle maaltijden gedurende de reis (ontbijt, lunch en diner);
  • non-alcoholische drankjes bij de maaltijden (koffie, thee, melk en water).

De tocht is exclusief:

  • alle overige non-alcoholische en alle alcoholische drankjes (bier, wijn en whisky)
  • excursies aan wal.

De zeilreis begint en eindigt in Harlingen. U dient zelf uw reis naar Harlingen te regelen. Dit is NIET bij de prijs inbegrepen.

 

Boek deze reis nu online 

Go To Top