Verken Nederland per schip en vanaf het water! 

 

 25 Juli - 1 Augustus  2020

Aan boord: IJmuiden, op zaterdag 25 juli om 14.00 u

Van boord: IJmuiden op zaterdag 1 augustus om 10.00 u

 

Prijs per persoon: Euro 795,-

 

De tocht is inclusief:
- 7 overnachtingen aan boord in een tweepersoonshut met eigen douche;
- alle maaltijden gedurende de reis (ontbijt, lunch en diner);
- non-alcoholische drankjes bij de maaltijden (koffie, thee, melk en water).

De tocht is exclusief:
- alle overige non-alcoholische en alle alcoholische drankjes (bier, wijn en whisky)
- excursies aan wal.

De zeilreis begint en eindigt in IJmuiden. U dient zelf uw reis naar IJmuiden te regelen. Dit is NIET bij de prijs inbegrepen.

 

Het maximaal aantal toegelaten gasten voor deze reis bedraagt 16 personen (ivm Corona veiligheidsmaatregelen). Deze reis wordt uitgevoerd onder voorbehoud van voldoende boekingen.

 

Het hangt af van de windrichting en de weersvoorspellingen of er gekozen wordt voor de noordelijke of de zuidelijke route, dit in het belang van uw vaarplezier en comfort aan boord. Bij elke reis wordt daarom zowel de noordelijke als de zuidelijke route beschreven, de kapitein informeert u aan boord over de definitieve route. 

 

Programma: 

 

Uw veiligheid, uw zorg maar ook de onze:

Per 1 juni as. is het weer toegelaten om, met inachtneming van alle overheidsvoorschriften, een groep (van beperkte omvang) aan boord te ontvangen. Wij zijn dus druk aan de slag gegaan met het implementeren van alle gezondheidsvoorschriften die gelden aan boord van schepen. Hierbij moet u denken aan de 1,5 meter regel, looplijnen/richtingen, grondige hygiëne, gefaseerd gebruik van de keuken en gemeenschappelijke salon. Ons schip kan met gemak 30 gasten comfortabel ontvangen voor  een meerdaags verblijf aan boord, veiligheidshalve wordt dit aantal terug gebracht naar maximaal 16 personen per reis. Aan boord worden alle gasten uitgebreid geinformeerd over de geldende veiligheidsinstructies. Kortom; zodra u aan boord stapt mag u er op vertrouwen dat wij al het nodige hebben gedaan en zullen doen om u gezondheid te beschermen. 

 

 

 Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons bellen op +31 (0)682446488 of mailen naar Brigitte@tallshipthalassa.nl

 

 

Go To Top