Hoe bijzonder kunt u het krijgen… Een prachtige zeilreis vanuit Frankrijk naar Denemarken, vanuit een cultureel evenement in Frankrijk naar een nautisch evenement in Denemarken. Geniet van een mooie, rustgevende zeilreis langs de Franse oceaankust, het Engelse kanaal en over de Noordzee. Onderweg bezoekt u ook de mooiste Europese eilanden Belle Île (Frankrijk) Wight (Britse eilanden) en Terschelling (Nederland).

Het programma in een notendop (wind en weder dienende): 

U wordt op 26 juni 2022 hartelijk welkom geheten aan boord van Tallship Thalassa in de haven van Bordeaux waar het bekende Bordeaux wijnfestival wordt afgerond. Na een ontspannende zeilreis langs de zonnige Franse oceaankust kunt u op of omstreeks 28 juni het Franse eiland Belle Île gaan verkennen. Na dit bezoek worden de zeilen gezet voor een mooie zeiltocht van een paar dagen waarna Thalassa bij het Britse eiland Wight aankomt. Ook hier kunnen de gasten een dag doorbrengen aan wal. Vervolgens zet het schip koers richting het Nederlandse eiland Terschelling dat ook een volledige dag bezocht kan worden. Na de stopover in Terschelling vaart Thalassa vanuit de Nederlandse kustwateren naar Denemarken om daar op 7 juli 2022 haar entrée te maken in Esbjerg. U kunt in goed gezelschap van andere klassieke zeereuzen genieten van een indrukwekkende intocht in Esbjerg waarbij Thalassa deelnemer is aan de indrukwekkende Sail-in georganiseerd door Sail Training International. Ter plaatse in Esbjerg zal alles in het teken staan van wereldwijd varend erfgoed. 

Aan boord: 26 juni 2022 om 20.00 uur in Bordeaux
Van boord: 7 juli 2022 om 10.00 uur in Esbjerg

Prijs € 1.100,- p.p. inclusief alle maaltijden, drankjes bij de maaltijden (koffie. thee, melk en water), compleet beddengoed en handdoeken, exclusief alle overige drankjes.

De zeilreis begint in Frankrijk en eindigt in Denemarken U dient zelf uw reis naar Bordeaux en terug uit Esbjerg te regelen. Dit is NIET bij de prijs inbegrepen.

Deze reis heeft inmiddels plaatsgevonden; u kunt niet meer boeken

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons bellen op +31 (0)682446488 of mailen naar Brigitte@tallshipthalassa.nl

Let op: uw ontvangt uw boekingsbevestiging via e-mail. Er bestaat altijd een kans dat e-mail in uw spambox belandt. Wij adviseren u om in uw e-mailprogramma het adres brigitte@tallshipthalassa.nl toe te voegen aan de lijst van vertrouwde e-mailadressen. Mocht u de mail niet binnen enkele uren ontvangen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Go To Top