Aan boord: Zaterdag 29 juni 2024 om 16:00 uur in Troon /Schotland
Van boord: Woensdag 10 juli 2024 om 10:00 uur in Brest /Frankrijk

Prijs € 1.495,- p.p. inclusief alle maaltijden, drankjes bij de maaltijden (koffie. thee, melk en water), compleet beddengoed en handdoeken, exclusief alle overige drankjes. Prijs op basis van een gedeelde 2-persoonshut. Heeft u graag een hut voor u alleen: een single cabin is beschikbaar voor Euro 2400,- per persoon.

De zeilreis begint in Schotland en eindigt in Frankrijk. U bent zelf verantwoordelijk voor het organiseren van uw reis naar het beginpunt en terugreis vanuit het eindpunt. Dit is niet bij de reissom inbegrepen. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de website Rome2Rio: https://www.rome2rio.com

Boek deze reis nu online

Aan boord: woensdag 31 juli 2024 om 16.00 u in Dublin / Ierland
Van boord: zaterdag 10 augustus 2024 om 10.00 u in Troon / Schotland

Prijs € 1.200,- p.p. inclusief alle maaltijden, drankjes bij de maaltijden (koffie. thee, melk en water), compleet beddengoed en handdoeken, exclusief alle overige drankjes. Prijs op basis van een gedeelde 2-persoonshut.

De zeilreis begint in Dublin, Ierland eindigt in Troon, Schotland. U bent zelf verantwoordelijk voor het organiseren van uw reis naar Dublin en terugreis vanuit St. Troon. Dit is niet bij de reissom inbegrepen.

Een reis langs de Ierse kust! Combineer zeilgenot met een verkenning van Ierland en haar roerige geschiedenis, bewonder de prachtige kastelen, de adembenemende natuur (die onder meer als decor voor de opnames van de wereldberoemde HBO serie Game of Thrones diende) en proef en geniet van een glas whisky van de locale distilleries.

Deze reis is helaas volgeboekt. U kan via deze link contact opnemen om op de reservelijst geplaatst te worden.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons bellen op +31 (0)682446488 of mailen naar Brigitte@tallshipthalassa.nl

Let op: uw ontvangt uw boekingsbevestiging via e-mail. Er bestaat altijd een kans dat e-mail in uw spambox belandt. Wij adviseren u om in uw e-mailprogramma het adres brigitte@tallshipthalassa.nl toe te voegen aan de lijst van vertrouwde e-mailadressen. Mocht u de mail niet binnen enkele uren ontvangen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Go To Top