Prachtige zeilreis in Scandinavië 2021

Vergeet elke notie van tijd en zeil met ons mee. Leer Scandinavie kennen op een unieke manier en geniet van de rust en het comfort dat ons luxe zeilschip u biedt.

De dagen voor uw aankomst aan boord heeft in Aalborg een groot nautisch festival (Sail Aalborg) plaats gevonden waar ook Tallship Thalassa  van de partij zal zijn. Het bewonderen van talrijke prachtige zeereuzen in de gezellige haven  van Aalborg is zeker de moeite waard!

Zeil met ons langs de mooie scherenkust met zijn duizenden eilanden. De omstandigheden om te zeilen zijn ideaal; er staat  vrijwel altijd voldoende wind en de dagen zijn lang dankzij de korte midzomernachten.
De roze en grijs granieten eilandjes hebben voldoende ankerplaatsen en bieden beschutting als het op open zee hard waait. De grotere eilanden zijn weelderig begroeid met groene bossen. Hier vindt men ook veel charmante en levendige vissersdorpjes waarbij de karakteristieke rode, houten huizen mede het dorpsbeeld bepalen. 

In het reisplan is onder meer een bezoek aan Göteborg opgenomen, een prachtige bruisende stad waar van alles te beleven valt.

Kortom, een week zeilen in  Scandinavie die u niet snel vergeten zal en die u in korte tijd kennis zal laten maken met de schoonheid en veelzijdigheid van deze regio. Aarzel niet en reserveer nu uw plaats voor het te laat is en anderen uw al voor zijn geweest, wij zullen u een warm welkom heten aan boord van ons majestueuze schip Thalassa!

Aan boord: Zondag 20 juni 2021 om 20:00 uur in Aalborg, Denemarken
Van boord: Maandag 28 juni 2021 om 10:00 uur in Aalborg, Denemarken

PRIJS

€ 800,- per persoon

Prijs is op basis van indeling van 2 personen in een tweepersoonshut.

Boek deze reis nu online

 

 

WIJNREIS 2021

In het zuidwesten van Frankrijk, aan de Atlantische Oceaan heeft de streek van de Gironde u veel te bieden. Een mild klimaat met veel zon. Een heerlijke plek om tot rust te komen en te ontspannen aan boord van ons comfortabele tallship, eventueel onder het genot van een goed glas wijn afkomstig uit een van de vele wijnhuizen in dit gebied. Vaar met ons mee en combineer een mooie cruise aan boord van Thalassa met het goeds dat Frankrijk u te bieden heeft. Savoir vivre , dat is het motto!

Aan boord: St. Nazaire, 25 juli 2021 om 16.00u
Van boord:
Bordeaux 1 augustus 2021 10.00 u


Prijs: Euro 1150,-


Boek deze reis nu online

Go To Top