Avontuurlijke zeilreis Ierland – Hebriden – Orkney’s

Gedurende deze avontuurlijke zeilreis varen we met de wind in de zeilen van Dublin via tussenbestemmingen naar eindbestemming Scrabster. Op zaterdag 29 juli schepen we in en op dinsdag 8 augustus staat u weer aan land. Zeilen is op haar mooist als de wind leidend is en we haar richting volgen. Wanneer en of we bepaalde tussenhavens aandoen is daarom afhankelijk van hoe het weer ons gezind is. We zorgen hoe dan ook voor een onvergetelijke indruk van het zeilen én van het leven aan land.

Tussenhavens

Vanuit Dublin doen we Bangor en Belfast aan, waarna we vertrekken naar de Hebriden. Hier wacht ons de kasteelbaai Castle Bay op het mooie eiland Barra. Vanuit Barra varen we door naar St. Kilda en later de Orkney-eilanden, waar we Stromness een bezoek brengen en het eiland verkennen. Terug in Scrabster is het mogelijk om vanuit Thurso met de trein naar Inverness te reizen en van daaruit te vliegen, de reistijd per trein bedraagt vier uur. Een andere reistip is de bus naar Edinburgh. Het vliegen naar die plaats is vanuit Nederland vaak voordelig.

Eén met de natuur van Schotland

Natuur, prachtige vergezichten, wilde dieren, vogels, kastelen en abdijen, dat is in een notendop wat u kan verwachten van onze reizen naar de Hebriden. Plaatsen die normaal gezien moeilijk of niet te bereiken zijn wachten op u en hun bewoners zullen u met hun Schotse hartelijkheid graag ontvangen. Geniet tijdens het zeilen van vele zeevogels zoals jan-van-genten, papegaaiduikers en zeekoeten. Ook dolfijnen en walvishaaien vergezellen ons vaak.

Aan boord: Zaterdag 29 juli 2023 om 16:00 uur in Dublin/ Ierland
Van boord: Dinsdag 8 augustus 2023 om 10:00 uur in Scrabster /Schotland

Prijs € 1.200,- p.p. inclusief alle maaltijden, drankjes bij de maaltijden (koffie. thee, melk en water), compleet beddengoed en handdoeken, exclusief alle overige drankjes.

De zeilreis begint in Ierland en eindigt in Schotland. U bent zelf verantwoordelijk voor het organiseren van uw reis naar Dublin en terugreis vanuit Scrabster. Dit is niet bij de reissom inbegrepen.

Deze reis is helaas volgeboekt. U kan via deze link contact opnemen om op de reservelijst geplaatst te worden.

Aan boord: woensdag 31 juli 2024 om 16.00 u in Dublin / Ierland
Van boord: zaterdag 10 augustus 2024 om 10.00 u in Troon / Schotland

Prijs € 1.200,- p.p. inclusief alle maaltijden, drankjes bij de maaltijden (koffie. thee, melk en water), compleet beddengoed en handdoeken, exclusief alle overige drankjes. Prijs op basis van een gedeelde 2-persoonshut.

De zeilreis begint in Dublin, Ierland eindigt in Troon, Schotland. U bent zelf verantwoordelijk voor het organiseren van uw reis naar Dublin en terugreis vanuit St. Troon. Dit is niet bij de reissom inbegrepen.

Een reis langs de Ierse kust! Combineer zeilgenot met een verkenning van Ierland en haar roerige geschiedenis, bewonder de prachtige kastelen, de adembenemende natuur (die onder meer als decor voor de opnames van de wereldberoemde HBO serie Game of Thrones diende) en proef en geniet van een glas whisky van de locale distilleries.

Boek deze reis nu online

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons bellen op +31 (0)682446488 of mailen naar Brigitte@tallshipthalassa.nl

Let op: uw ontvangt uw boekingsbevestiging via e-mail. Er bestaat altijd een kans dat e-mail in uw spambox belandt. Wij adviseren u om in uw e-mailprogramma het adres brigitte@tallshipthalassa.nl toe te voegen aan de lijst van vertrouwde e-mailadressen. Mocht u de mail niet binnen enkele uren ontvangen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Go To Top