SCHOTLAND 2021

Natuur, prachtige vergezichten, wilde dieren, vogels, kastelen en abdijen, dat is in een notendop wat u kan verwachten tijdens onze reizen naar de Hebriden. Plaatsen die normaal gezien moeilijk of niet te bereiken zijn wachten op u; hun bewoners zullen u met hun Schotse hartelijkheid graag ontvangen. Tijdens het zeilen kunt u genieten van vele zeevogels: Jan van Genten, papegaaiduikers, zeekoeten enz. 

 

ZEILREIS SCHOTLAND (7 dagen) 4-11 September 2021

Combineer een bezoek aan de twee mooiste eilanden van Schotland in 1 reis en vaar met ons mee!

PROGRAMMA

Aan boord: Zaterdag 4 september 2021 om 14:00 uur in TROON/Schotland
Van boord: Zaterdag 11 september 2021 om 10:00 uur in TROON/Schotland

PRIJS
Zeilreis Schotland (7 dagen): € 895,- p.p. LAST MINUTE PRIJS  € 795,- p.p.

Deze reis heeft inmiddels plaatsgevonden; u kunt niet meer boeken

Voor meer informatie kunt u ons bellen op +31 (0)6-82446488

Voor de echte zeilliefhebber is een Tall Ships Race een echte aanrader.
De Thalassa is ook een opleidingsschip, dit betekend dat je als 'trainee' mee kunt zeilen. Tijdens de race werkt u actief mee met het reilen en zeilen aan boord. U leert van onze bemanning het hijsen en strijken van de zeilen, brassen, navigeren, koersbepalen, enz. (Ook in de nachtelijke uren, tijdens het wacht lopen.)

De Tall Ship Races zijn de grootste internationale oceaan races voor zeil trainingsschepen waar aan de meest imposante Tall ships vanuit de hele wereld meedoen.
Zowel jong als oud kunnen mee tijdens zo’n fantastisch spektakel. Aan boord komen mensen van verschillende nationaliteiten en achtergronden samen.
Wilt u meezeilen als 'bemanningslid' aan boord van de Thalassa tijdens zo’n spannende race? (zeilervaring is niet nodig)

Voor meer info: www.windseeker.com
Kijk voor de data in ons VAARPROGRAMMA

Zeil mee met Tall Ship Thalassa over de prachtige Schotse wateren naar de beroemdste Single Malt distilleerderijen en beleef het Islay Whisky Festival. Ontdek Schotland en haar eilanden vanaf het water en maak de whiskyreis van uw leven. Thalassa bezoekt ook jaarlijks het Whiskyfestival op Islay om de sfeer van dit wereldbekende evenement te proeven. Speciaal voor deze whiskyzeilreizen is er een goedgevulde whiskybar aan boord. Tevens is een whiskyexpert aanwezig die u zowel aan boord als tijdens de diverse uitstapjes naar whiskydistilleerderijen kan voorzien van de nodige uitleg en expertise. Vele gasten zijn u reeds voorgegaan in de afgelopen jaren.

In de afgelopen jaren zijn er verschillende artikelen verschenen over onze whiskyzeilreizen:

Lees hier het artikel, geschreven door The Whisky Couple over hun reis aan boord van Thalassa dat in 2016 verscheen in Whisky Passion. 

Lees ook het artikel in Whiskymagazine, ANWB Reiz&, Nautique, Whisky Etc. en AS Magazine

WHISKYZEILREIZEN SCHOTLAND 2021

WHISKYZEILREIZEN SCHOTLAND 2022

pdfDownload aanvullende informatie

Om online te reserveren klikt u op de groene knop onderaan elke reisbeschrijving.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons bellen op +31 (0)682446488 of een email sturen: Brigitte@tallshipthalassa.nl

Een mijlenmaker is een overtocht voor een gereduceerde prijs, waarbij de gasten actief meehelpen met alle werkzaamheden aan boord.  
Het zijn  tochten waarbij dag en nacht wordt doorgevaren om van het ene evenement naar het volgende te komen. Tijdens de reis leert u van de bemanning het reilen en zeilen aan boord. U draait bijvoorbeeld mee in de wachten en zo kunt u  het leven van een zeilend zeeman zelf ervaren.  Vanzelfsprekend wordt ook de inwendige mens niet vergeten en zorgt onze kok voor uitstekende maaltijden aan boord. Een bijzondere ervaring!

Bekijk hieronder de data of kijk in ons vaarprogramma.
 

MIJLENMAKER: OVERTOCHT HAMBURG/DUITSLAND - OBAN/ SCHOTLAND

Op zondag 10 mei 2021 vertrekt u met zeilschip Thalassa vanuit Hamburg, Duitsland. Na inscheping, een welkomstwoord, wachtindeling en veiligheidsinstructie zet u koers voor  een tocht van bijna een week over de Noordzee, Deze tocht van bijna een week voert u via de Duitse Bocht, de Noordzee en daarna langs de Schotse kust. U arriveert u op zaterdag 16 mei 2021 in Oban, Schotland, de parel van de West-Highlands. 
 
Aan boord: zondag 9 mei 2021 om 21.00 uur in Hamburg
Van boord: zaterdag 15 mei 2021 om 10.00 uur in Oban

Prijs € 500,- p.p. inclusief alle maaltijden, drankjes bij de maaltijden (koffie. thee, melk en water), compleet beddengoed en handdoeken, exclusief alle overige drankjes.

De zeilreis begint in Duitsland en eindigt in Schotland. U dient zelf uw reis naar Hamburg en terug uit Schotland te regelen. Dit is NIET bij de prijs inbegrepen. 

Er zijn geen plaatsen meer vrij op deze reis. Voor informatie over vergelijkbaren reizen kan u via deze link contact opnemen

 

MIJLENMAKER: OVERTOCHT HARLINGEN - OBAN/ SCHOTLAND

Op zondag 1 mei 2022 vertrekt u met zeilschip Thalassa vanuit Harlingen. Na inscheping, een welkomstwoord, wachtindeling en veiligheidsinstructie zet u koers voor  een tocht van bijna een week over de Noordzee en langs de Schotse kust. U arriveert u op vrijdag 6 mei 2022 in Oban, Schotland, de parel van de West-Highlands. 
 
Aan boord: zondag 1 mei 2022 om 21.00 uur in Harlingen
Van boord: vrijdag 6 mei 2022 om 10.00 uur in Oban

Prijs € 800,- p.p. inclusief alle maaltijden, drankjes bij de maaltijden (koffie. thee, melk en water), compleet beddengoed en handdoeken, exclusief alle overige drankjes.

De zeilreis begint in Harlingen en eindigt in Schotland. U dient zelf uw reis naar Harlingen en terug uit Schotland te regelen. Dit is NIET bij de prijs inbegrepen. 

Deze reis is helaas volgeboekt. U kan via deze link contact opnemen om op de reservelijst geplaatst te worden.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons bellen op +31 (0)682446488 of mailen naar Brigitte@tallshipthalassa.nl

Maak van ons schip tijdelijk uw schip. Wilt u met een eigen groep vrienden, collega’s of verenigingsleden een reis/tocht organiseren?

Dit is mogelijk aan boord van Thalassa. Uw gezelschap zal  genieten van de door u in samenspraak met de kapitein nader te bepalen zeilreis (wind en weder dienende). Beleef in alle beslotenheid een spectaculaire zeilreis van één of meerdere dagen, proef de nautische sfeer aan boord en geniet van de uitstekende catering (ook aan te passen aan uw wensen). Teambuilding met uw collega’s, uw klanten fêteren of er op een bijzondere wijze op uit gaan met uw vrienden, het kan aan boord van Thalassa!

Dagtochten: max. 140 personen
Meerdaagse reizen: max. 30 personen

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

 

Go To Top